AGU ZEMEN OVERZICHT

De juiste keuze maken

Er zijn veel verschillende broeken en zemen beschikbaar. Van dure tot budget opties, wat zijn de verschillen en waar moet je op letten om de klant juist te kunnen informeren. Wist je bijvoorbeeld dat de kleuren van de zemen de categorie aanduiden? In dit artikel leggen we alles uit!

 

Een stukje geschiedenis

In 1989 maakt AGU als eerste bedrijf ter wereld een zeem van kunstleer, van een stof die tot dat moment alleen in luxe auto’s werd gebruikt. Deze zeem kwam onder de naam Nalini uit en waren het resultaat van vele tests en innovatie, een proces dat tot de dag van vandaag door is ontwikkeld. In de lijn van de innovaties brengt AGU in 2011 de eerste zeem uit waar carbon vezels verwerkt zijn. Dit zeem blonk niet alleen uit qua drukverdeling en het ademende vermogen, maar ook door de antibacteriële eigenschappen.

 

4 kleuren, 4 soorten zemen

Er zijn nu vier AGU zemen die in de (bib)shorts gebruikt worden.

  • GREEN95
  • RED120
  • BLACK32
  • Contour

De professionals van Team Jumbo-Visma hebben keuze tussen de RED120 of BLACK320 zeem, afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Bekijk nu de uitleg per kleur en per zeem.


GREEN 95: Voor de beginnende en gevorderde wielrenner


Het AGU GREEN 95 is het instapmodel zeem. Een goede zeem dat iedere rit super comfortabel maakt. Het materiaal is gemaakt van een snel drogend, comfortabel 10mm dik foam en heeft sterke schokabsorbatie.

Met zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is deze zeem de perfecte keuze voor zowel beginnende als fanatieke fietsers.

 

 

 


RED 120: Voor extra comfort tijdens warme dagen


De RED 120 zeem biedt optimaal comfort op warme zomer dagen en tijdens langere ritten. Het grootste voordeel wordt gegeven door het dempende vermogen van de foam waaruit de zeem is opgebouwd. Daarnaast gaat de speciale Skyving technologie huidirritatie tegen.

Het is een favoriet onder de profrenners van Team Jumbo-Visma. 

 

 

 


BLACK 320: De perfecte zeem voor de fanatieke renners en lange ritten


Speciaal voor de AGU Premium en SIX6 collectie is de BLACK 320 zeem ontwikkeld. Voor deze zeem is het Hybrid Cell System toegepast, wat het beste schokbsorberende vermogen biedt. De zeem is dun, licht, zeer ademend en duurzaam. De bovenste laag is gemaakt van CoolCube materiaal, dat irritatie voorkomt en zweet snel van de huid afvoert om alles fris en droog te houden. Het AGU GREEN 95 is het instapmodel zeem. Een goede zeem dat iedere rit super comfortabel maakt. Het materiaal is gemaakt van een snel drogend, comfortabel 10mm. dik foam en heeft sterke schokabsorbatie.

De BLACK 320 zeem wordt gebruikt in de wielerkleding van Team Jumbo-Visma. 

 

 

 


DE CONTOUR: De ultieme zeem die fietsen naar het hoogste niveau tilt

Onze nieuwste zeem is voorzien van de nieuwste technieken en materialen. De pasvorm volgt de lijnen van een het lichaam in fietspositie. Daarnaast zitten er verschillende dikten in de zeem. Dit verhoogt je comfort tijdens lange ritten en wanneer je on- en offroad-oppervlakken zoals grind combineert. Ook zorgt de zeem voor minder wrijving tussen je huid en de stof waardoor er minder kans is op zadelpijn.