VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik klant worden bij AGU?

Interesse om klant te worden bij AGU? Bekijk snel naar alle voordelen van het samenwerken met AGU. Vul daarna snel dit formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Kan iedereen klant worden bij AGU?

Wil jij weten of er een samenwerking met AGU mogelijk is? We denken graag met je mee. Vul snel dit formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik ook klant worden als mijn bedrijf in het buitenland is gevestigd?

Graag denken we mee over een samenwerking, ook voor buitenlandse bedrijven. Vul snel dit formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact op. 

Het artikel dat ik besteld heb is niet naar tevredenheid, wat nu?

Ben je toch niet helemaal tevreden over het product dat je hebt besteld op de B2C site AGU.com? Jammer! Je kunt de producten die je besteld hebt gratis terugsturen naar AGU. Je krijgt dan het aankoopbedrag teruggestort.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Het kan altijd gebeuren dat je een wachtwoord vergeet of kwijt bent. Om dit op te lossen maak je gebruik van de wachtwoord vergeten optie.

Welke merken heeft AGU in het assortiment?

AGU heeft meer dan 120 merken in het assortiment. Denk hierbij aan de merken AGU, Fastrider, FFWD, CORDO, SRAM, FIZIK, Muc-Off, Crankbrothers en nog veel meer. Bekijk hier snel alle merken.

Hoe kan ik contact opnemen met AGU?

Kun je het antwoord op je vraag niet op onze website vinden? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar op het e-mailadres binnendienst@agu.nl. Je kunt ook op werkdagen van 9 uur tot 17 uur bellen op telefoonnummer 085 - 484 47 28.

Kan ik gebruik maken van de portal?

De portal is exclusief te gebruiken voor klanten van AGU.

Waar kan ik mijn pakket laten bezorgen?

Alle bestellingen zullen bezorgd worden op het afleveradres dat bij ons bekend is, mocht dit niet kloppen neem dan contact op met:  binnendienst@agu.nl.

Door wie wordt mijn pakket bezorgd?

Bezorging zal gedaan worden door PostNL.

Kan ik AGU bezoeken?

Wil je een afspraak plannen om langs te komen bij AGU in Alkmaar of wil je dat wij bij jou langs komen? Stuur dan snel een mailtje naar het e-mailadres binnendienst@agu.nl. Je kunt ook op werkdagen van 9 uur tot 17 uur bellen op telefoonnummer 085 - 484 47 28.

Kan AGU mijn vereniging, activiteit of goed doel sponsoren?

Neem contact op met: klantenservice@agu.nl. We zullen het voorstel/idee bekijken. Er komen veel sponsorverzoeken binnen en kunnen daarom niet overal snel op reageren en daadwerkelijk op in gaan.