TEAMWEAR

AGU TEAMWEAR

Wist je dat AGU al sinds 1984 de officiële kledingsponsor en ontwikkelaar is van vele professionele wielerploegen? Na een succesvolle samenwerking met Panasonic Raleigh-ploeg, gevolg door samenwerkingen met Koga, AGU-Continental en de Rabobank-ploeg is AGU sinds 2019 de officiële kledingpartner van Team Jumbo-Visma en dat blijft in de markt niet ongemerkt! Wij kunnen met vertrouwen zeggen dat we de beste producten voor de beste wielrenners ter wereld maken. En als klant van AGU biedt dat vele mogelijkheden voor jou als ondernemer en voor jouw klanten. 

Of het nu gaat om een unieke collectie voor verkoop in je winkel, een gesoigneerde outfit voor de wielerploeg van een van je klanten, of een vrienden- of bedrijfstenue voor eigen gebruik, AGU Teamwear ondersteund en ontzorgt je in het ontwerp van de perfecte wielerkit. 

Wil je meer informatie over wat AGU Teamwear voor jouw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Volledige ontzorging

  • Direct contact tussen AGU Teamwear en je klant (indien gewenst)
  • Proces eenvoudig te volgen via persoonlijk klantenportal
  • Keuze uit verschillende stijlen
  • Ondersteuning van een van onze topdesigners
  • Ontvangst pas-set voor bepalen juiste maten
  • Ontvangt van samples ter goedkeuring

Geen tijd te verliezen? Kies voor speed delivery

STEL DE IDEALE KIT SAMEN

Je kunt bij AGU Teamwear kiezen uit verschillende lijnen. Elke lijn heeft een specifieke pasvorm en bestaat uit verschillende items, zoals shirts, bibshorts, jacks etc. Zo kan je kiezen uit de Premium line voor high performance, of voor wat meer gangbare kleding uit de Performence line. Daarnaast kunnen wij fietskleding ontwikkelen voor grote fiets evenementen met onze Event line.

Kies een lijn en maak de kit compleet met de juiste accessoires, wij zorgen voor een uniek design op basis van de wensen van jou of je klant. Zo simpel!

Hebben jij of je klant hulp nodig bij het samenstellen van de unieke kit? Ook daarbij helpen we graag.

LIJNEN

PREMIUM

Aero-fit voor professionele en veeleisende wielrenners.

Elite

Aero/Race-fit voor wedstrijd-, en fanatieke wielrenners.

Performance

Regular-fit voor de sportieve en fanatieke wielrenners.

MTB

Loose-fit en race-fit voor de veeleisende mountainbikers.

Event

 Regular-fit voor sportieve en recreatieve wielrenners.

Accessoires

Maak je team outfit compleet met de juiste accessoires.

VAN ONTWERP NAAR OUTFIT

STAPPEN

Binnen een aantal simpele stappen een unieke outfit die naadloos aansluit bij de wensen, eisen, doel en ambitieniveau van je klant, je vereniging, team, club, bedrijf of evenement.

STAP 1

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op. Dit kan jij zelf doen, of je laat je klant direct met ons schakelen. Aan de hand van de wensen adviseren we de juiste lijn en items en maken we een gepaste offerte.

Na akkoord op de offerte, krijg jij of je klant toegang tot de klantenportal, waarin het traject van ontwerp tot productie en levering in een eigen account te volgen is.

STAP 2

Ontwerp en samples afstemmen

Eén van onze topdesigners maakt een uniek ontwerp op basis van de aangegeven wensen. In de persoonlijke klantenportal wordt een digitaal ontwerp ontvangen ter goedkeuring.

Na goedkeuring, wordt er een broek en een shirt in de gewenste maat geproduceerd en toegestuurd, zodat de ontvanger een duidelijk beeld krijgt van hoe de gekozen teamkleding eruit komt te zien qua ontwerp en kleur.

STAP 3

Kleding passen en maten doorgeven

We sturen een pas-set op, zodat iedereen de juiste maat kan bepalen van de verschillende items. De juiste maten kunnen worden doorgegeven via de persoonlijke portal.

STAP 4

Ontwerp overige items en accessoires

Na goedkeuring van de samples, worden de overige items en accessoires in overleg afgestemd en ontworpen. In de portal worden de digitale ontwerpen ter goedkeuring gepresenteerd.

STAP 5

Orderbevestiging

Als het aantal, de maten en het ontwerp definitief zijn, wordt de order in de klantenportal klaargezet ter goedkeuring. Na goedkeuring wordt de order in productie genomen.

STAP 6

Productie

De productietijd varieert tussen de 8 en 12 weken na de orderbevestiging. Sommige producten kunnen binnen 4 weken na de orderbevestiging worden geleverd, zie hiervoor 'speed delivery'. Op alle leveringen zijn de Algemene Voorwaarden Teamwear van toepassing.